Kei Kecil


Book Now

Product Description

Kei eilanden tour

 

Dag 1

U vliegt met Lion Air of Wings Air van Ambon naar Tual, Kei Kecil. Onze Gids wacht u op & brengt u naar de accommodatie. Let op “geen stromend warm water en slecht GSM bereik”.
Indien u met een ochtend vlucht komt is er in de middag een mogelijkheid om de Hawang grot te bezoeken voor een heerlijke frisse duik in het mineraal rijke water.

 

Dag2

Een bezoek aan de Pelgrimtuin John Aerts moet u zeker doen, hier wordt de geschiedenis van het pelgrimage op de Kei eilanden uitgebeeld. View spot Masbait, voor en prachtig panoramisch uitzicht over de eilanden. Een aan de markt van Tual, daarna de Hawang grot en dan op pantai Difur genieten van het parelwitte zand en helder water.

 

Dag 3 en 4

zijn vrij te besteden. In overleg met een lokale gids van de plaatselijke VVV kunt u optioneel excursies doen naar de omliggende eilanden. Bijvoorbeeld naar Tanimbar Kei, met haar traditionele architectuur. Of naar Banda Ely, waar veel vluchtelingen van Banda hun cultuur nog volledig in stand houden. Ook brengt uw gids u uiteraard graag naar de mooiste snorkelplekken.

Dag 5

Vliegt u weer naar Ambon om daar vandaan uw reisprogramma te vervolgen.

Price

595.00

Price Includes

Price Excludes