*Home Maluku Home*


Een spontaan initiatief om westerse kennis te delen met Molukse kinderen en jong volwassenen.

Er komen steeds meer signalen dat de Molukken de komende jaren een nieuwe vakantiebestemming gaat worden zoals destijds ook het geval was met Bali. Alweer voor het 7de jaar mogen wij samenwerken met het Indonesische ministerie van Toerisme, als participant van het Indonesie paviljoen op de vakantiebeurs in Utrecht waardoor we deze tendens heel nauwgezet kunnen volgen.

Alweer 7 jaar wonen en werken wij op Bali en reizen wij door heel Indonesie, waaronder ook trips naar de Molukken waardoor het voor ons duidelijk is dat de praktische kennis die wij hebben opgedaan in het Westen een toegevoegde waarde kan zijn om een betere kwaliteit van werken te kunnen bieden. Terwijl wij als westerlingen ook weer kunnen leren van de inzichten en de benadering van de lokale bevolking:          een win win situatie  :-)

Middels kleinschalige projecten willen wij graag onze kennis delen. Waarbij wij o.a.HomeBaliHome als trainingscentrum kunnen aanbieden op Bali voor de basis hotelkennis.

Op dit moment zijn wij op zowel Ambon als Saparua op zoek naar een ruimte om het eerste educatie centrum met praktijkruimte te openen.